Derdernekpazarı’nda kitap okuma yarışması

Dernekpazarı Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından lise öğrencilerine yönelik kitap okuma yarışması düzenlendi.

Derdernekpazarı’nda kitap okuma yarışması

Dernekpazarı Kaymakamlığı Dernekpazarı, Çaykara, Of ve Hayrat ilçelerinde eğitim gören Lise öğrencileri arasında “LİSELER ARASI  ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI” düzenliyor.

 

Kitap okuma sevgisini kazandırma yanında tarihimizin önemli evrelerini daha iyi öğrenerek Şehitlerimize saygı, vatan ve bayrağımıza sevgi kazandırma  amaçlı bu yarışma için, Mehmet Niyazi’nin ÇANAKKALE MAHŞERİ adlı eseri seçildi.  

 

Eserle ilgili hazırlanacak 60 sorulu yarışma 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 10.00’da  Dernekpazarı Atatürk İlkokulu ile Dernekpazarı Hasan Cansız Kom Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde yapılacak. 

 

Yarışmaya sadece Dernekpazarı, Çaykara, Of ve Hayrat ilçelerinde eğitim gören dört ilçenin lise öğrencileri katılabilecek ve ilk üç dereceye  ödül verilecektir.

 

Yarışmada birinciye 750,00 TL., ikinciye 500,00 TL. ve üçüncüye de  300,00 TL  ödül verilecektir.

 

Yarışma sonunda eşitlik  bozulmazsa kazanan kura ile belirlenecek. Kazananların ödülleri  13 Mayıs 2015 Çarşamba günü Dernekpazarı Kaymakamlığında düzenlenecek törenle verilecek.

 

Haber-Foto: Fahri Düzenli

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24