Aziz Komiser Dernekpazarı’na veda etti

Kısa bir süre önce Dernekpazarı İlçe Emniyet Amirliği görevine atanan Of’un eski Komiserlerinden Aziz Koç, Merzifon Emniyet Müdürlüğüne atandı.

Aziz Komiser Dernekpazarı’na veda etti

Haziran Ayında Dernekpazarı İlçe Emniyet Amirliği görevine atanan Of Eski Komiseri Aziz Koç, Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amir Yardımcılığına atandı.

 

Üç ay gibi kısa sürede Dernekpazarı halkına ve idarecilerine kendini sevdirmeyi başaran Aziz Komiser, eğitim gören çocukları nedeniyle tayin istemişti.

 

Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğüne tayini çıkan Aziz Komiser, Dernekpazarı’na veda etti.

 

Aziz Koç Kimdir?

1973 yılında Samsun ili Vezirköprü İlçesi’nde doğan Koç, İlk, Orta ve Lise tahsilini Vezirköprü’de tamamladı. 1994-1996 yılları arasında İzmir Bornova ve Edirne Uzunköprü’de vatani görevini tamamlayan Koç, 1999 yılında Aksaray Polis Okulundan mezun oldu. Tokat Zile, Yalova ve Tokat Erbaa’da görev yaptıktan sonra 2008 yılında Komiserlik sınavını kazanarak 9 ay eğitim gören Koç, 2009 yılında Of İlçe Emniyet Müdürlüğü emrine atandı. Of Polis Merkezi Amir Vekili olarak görev yapan Koç, Haziran 2014’te Dernekpazarı İlçe Emniyet Amirliğine vekaleten atandı. Kamu Yönetimi mezunu olan Koç, evli ve iki çocuk babasıdır.

Haber-Foto:Fahri Düzenli

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24