Akyol meclisten istifa etti başkanlığa aday oldu

AK Parti Dernekpazarı Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Ersin Akyol, Meclis Üyeliği’nden istifa ederek Dernekpazarı Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Akyol meclisten istifa etti başkanlığa aday oldu

AK Parti Dernekpazarı Belediyesi Meclis Üyesi Ersin Akyol, meclis üyeliğinden istifa ederek 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Dernekpazarı Belediye Başkanı olabilmek için Aday Adayı oldu. 

 

BİRİKİMLERİMİZİ SUNACAĞIZ

Teşkilat içinde öğrenip gördüğü birikimlerini Yerel Yönetimlerde göstermek için 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde aday adayı olduğunu ifade eden Akyol; “Dernekpazarı ilçemizde hizmet yarışını daha ileri taşıyabilmek için aday adayı olma kararı aldım. Yılladır teşkilat içinde öğrenip gördüğümüz birikimlerimizi Yerel Yönetimlerde göstermek için var gücümüzle sahada olacak. İlçemize hizmet etme yarışında olan tüm aday adaylarımıza başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. 

 

ERSİN AKYOL KİMDİR ?

1988 yılında Amasya’nın Merzifon ilçesinde doğan Akyol, İlköğretimi Suluova ilçesinde, orta öğrenimimi Trabzon’da tamamladı. KTÜ Hopa Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olduktan sonra 2009 -2011 yılları arasında Mardin Midyat ilçesinde askerlik görevini tamamladı. 2009 yılında AK Parti Dernekpazarı Gençlik Kolları Başkanı olarak atandı. 2014 yerel seçimlerinde Dernekpazarı Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi. Halen baba mesleği olan mobilya dekorasyon işlerini sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24