Ak Parti’de ilçe başkanlığı için ilk aday Mustafa Günaydın

AK Parti Dernekpazarı İlçe başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim Mustafa Günaydın oldu. Günaydın, 20 yıllık devlet memuru tecrübesiyle ilçe başkanlığına aday olduğunu açıladı.

Ak Parti’de ilçe başkanlığı için ilk aday Mustafa Günaydın

AK Parti’de kongre süreci başlıyor. Dernekpazarı İlçe başkanlığı için Mustafa Günaydın adaylığını açıkladı.

 

Başkan Zeki Avni Usta’nın üç dönemini tamamladığı gerekçesiyle yeniden aday olamayacağı ilçe başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim Mustafa Günaydın oldu.

 

Günaydın, ilçe başkanlığında yaptığı açıklama ile adaylığını basına ve kamuoyuna duyurdu. 20 yıllık devlet tecrübesi bulunduğunu ifade eden Günaydın, toparlayıcı, birlik ve beraberliği sağlayıcı, birleştirici ve bütünleştirici özellikleriyle partisine hizmet etmek istediğini ifade etti.

 

İşte Mustafa Günaydın’ın Basına Açıklaması;
Sayın Cumhurbaşkanımız, Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın 19 Ağustos ve 12 Kasım tarihleri arasında Ak Partinin 6. Olağan il ve ilçe kongrelerinin yapılmasını açıkladıktan sonra ben de adaylığımı açıklıyorum.

 

Ben 1954 Trabzon doğumlu Mustafa Günaydın olarak daha önce Türkiye’nin bir çok bölge ve illerinde büyük bir titizlikle sürdürmüş olduğum 20 yıllık devlet memurluğum süresinde edindiğim tecrübe ve beceriyle, toparlayıcı, birlik ve beraberliği sağlayıcı birleştirici, bütünleştirici, sorun olduğunda sorun çözücü ve toplumun her kesimini kucaklayıcı kabiliyetlerimi, emekli olduktan sonra 2000 yılından başlayarak, Ak Parti kuruluş aşamasından günümüze kadar devam eden çalışmalarımı, seçilirsem veya seçilmez isem aynı istek, duyarlılık, liyakat ve kabiliyetle örgütlü olarak Ak Parti genel merkez politikalarını ve Ak Parti il Teşkilatı ile uyumlu olarak Ak Parti sempatizanlarının ve toplumun tüm bireylerini kucaklayıcı, sorunlarını bütün azim ve kararlılığımla ekibimle birlikte özüme kavuşturarak
sürdürmek istediğimi, ilçemizin ilimizin bölge halkının ve tüm Türkiye’nin menfaatlerini dikkate alarak, birlik beraberlik içerisinde tek devlet, tek bayrak, tek millet tek vatan ülküsüyle Ak Parti politikalarını devam ettirmeye azimle çalışacağım hususunu belirterek
Ak Parti Trabzon Dernekpazarı ilçesi İlçe başkanlığı adaylığımı kamuoyuna saygılarımla duyurmak istiyorum.

 

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24