Üst düzey yöneticilerimiz Devlet’te söz sahibi olmaya devam ediyor

Çaykaralı hemşerimiz Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Devlet Personel Başkanlığına atandı.

Üst düzey yöneticilerimiz Devlet’te söz sahibi olmaya devam ediyor

Bölgemizin yetiştirdiği önemli değerler, devlet yönetiminde üst kademelerde görev almaya devam ediyor.

 

Alimi ve iş adalarıyla öne çıkan bölgemiz, son dönemlerde devletin üst yönetim kademelerinde görev alan insanlarıyla ülkemizin başarısında pay sahibi olmaya başladı.

 

Bakan, Milletvekili, Vali, Kaymakam, Rektör, Müsteşar ve Genel Müdür gibi çok sayıda üst düzey yönetici yetiştiren bölgemiz, çok sayıda kurumun en başındaki insanlara da sahip oluyor.

 

Üst düzey yöneticilerimizin sonuncusu da Devlet Personel Başkanlığına atanan Karaçamlı hemşerimiz Mehmet Ali Kumbuzoğlu oldu.

 

Mehmet Ali Kumbuzuoğlu kimdir?

1967 yılında Çaykara - Karaçam Beldesinde doğan Kumbuzoğlu, İlkokul’u Karaçam'da, ortaokul ve liseyi ise Trabzon'da okudu. 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

1993 yılında İstanbul Emniyet Müdürlüğünde çalışmaya başladı. 1994 yılında T.C. Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığı’nda Devlet Personel Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı.

"Türkiye'de Kamu İktisadi Teşebbüsleri, Gelişimi, Ekonomideki Yeri ve Özelleştirme Uygulamaları" konulu uzmanlık tezinin başarılı görülmesiyle aynı kurumda 12.06.1997 tarihinde Devlet Personel Uzmanı olarak atandı.

2005 yılında kurumda Koordinasyon Dairesi Başkanı, 2006 yılında Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı olarak görev yaptı.

2004-2007 yılları arasında Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcılığı Makamında Bakan Danışmanı ve 2007-2009 yılları arasında Adalet Bakanlığı Bakan Danışmanlığı görevlerinde bulundu.

2009 yılında Başbakanlık Personel ve Prensipler Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

11.08.2009 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi “Meclis Başkanı Başdanışmanı” olarak atandı. 01.09.2009 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yaptı.

Bir müddet Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreter Vekili olarak da görev yaptı.

06.09.2012 tarihinde Devlet Personel Başkanlığına görevine atanan Mehmet Ali Kumbuzoğlu evli ve 1 çocuk babası olup, İngilizce, Fransızca ve Arapça bilmektedir 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet YANIK
Mehmet YANIK - 11 yıl Önce

Mehmet Ali bey kardeşimizi tebrik ediyorum. Rabbim iki cihanda da kendisini aziz etsin.Çok daha güzel yerlerde görürüz inşaellah. Bölge ve ülke insanımız adına da sevinmemiz lazım.Çünkü güzel insanlar artık güzel görevlere getiriliyor ve bunu yapanlar da güzel insanlardır. Rabbim bizleri güzelliklerden ayırmasın.

Ayrıca bu güzel insanları takip eden Of Havadis ailesine de başta Yüksel bey olmak üzere şükranlarımızı sunmamız gerekiyor. Bölgemizin güzel bir ihtiyacına özveri ile cevap veriyorlar.Teşekkürler hepinize...

mustafa şentürk
mustafa şentürk - 11 yıl Önce

neredeyse bir yıl oldu siz daha haberini yeni yabıyorsunuz.

Editörün Notu:
Evet bazen hazır haberleri bile yetiştirip yayınlayamadan arşive gönderdiğimiz oluyor. Geç yapmak hiç yapmamaktan daha iyidir. Ama atama Eylül ayında oldu, neredeyse bir yıl olmadı Mustafa bey...

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24