Of Devlet Hastanesi’nden Uzungöl’e poliklinik

Of Devlet Hastanesi tarafından bölgemizin önemli turizm merkezlerinden Uzungöl’de 7 gün poliklinik hizmeti veriliyor.

Of Devlet Hastanesi’nden Uzungöl’e poliklinik

Sağlık Turizmi kapsamında Trabzon İli Kamu Hastaneleri Birliği’nin girişimi ile Of Devlet Hastanesi bünyesinde bölgemizin önemli turizm merkezi olan Uzungöl’de 7 gün Sağlık hizmeti sunuluyor.

 

Her türlü tıbbi donanımın ve tecrübeli sağlık ekibinin bulunduğu, nezih bir ortamda nitelikli Sağlık hizmeti sunma amacı ile Haziran ayında hizmet vermeye başlayan poliklinikte aynı zamanda Arapça ve İngilizce bilen bir tercüman da bulunuyor.

 

Acil durumlarda hastalara gerekli ilk müdahaleler yapılarak gerektiğinde en yakın hastane olan Of Devlet Hastanesi’ne ya da sağlık durumlarına göre Trabzon’daki Hastanelere Sevk ediliyorlar.

 

Ayrıca ilgili branş uzmanı hekimler ile teknolojik imkanlarla bağlantı kurularak hastalara çözüm noktasında yardımcı olunabiliyor.

 

Sağlık Turizmi kapsamında Trabzon’daki Hastanelerin tanıtım broşürleri de turistlerle paylaşılarak sağlık sorunlarına yönelik çözümler sunuluyor.

 

Yöre halkı ile yerli ve yabancı çok sayıda turistin hizmet aldığı Uzungöl Sağlık Merkezi, her geçen gün ilgi görmeye devam ediyor. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24