Çaykara Fatma Yerekaban Kur’an Kursu dualarla açıldı

Çaykara Müftülüğü tarafından 4-6 yaş arası çocukların Kur’an öğrenmelerini sağlamak amacıyla yapılan Fatma Yerebakan Kur’an Kursu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çaykara Fatma Yerekaban Kur’an Kursu dualarla açıldı

Çaykara Müftülüğü 4-6 yaş arası çocukların Kur’an öğrenmelerini sağlamak amacıyla çok güzel bir hizmete imza attı.

 

Yaklaşık 100 öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü Fatma Yerekaban Kur’an Kursu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Çaykara Müftüsü Ali Fuat Baycan ve vatandaşların katılımıyla dualarla açıldı.

 

İçerisinde cami ve öğrenci yurdunun da bulunduğu külliye bünyesinde açılışı yapılan Kur’an Kursu’nun hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu ve beraberindekiler, binayı gezerek yetkililerden bilgi aldı.

 

Kursun yapılması ve hizmete açılmasından ötürü emeği geçenler teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu ve beraberindekiler daha sonra Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam-Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek burada yapılan Z kütüphanesinde incelemelerde bulundu. Kütüphanenin dizaynını çok beğenen Başkan Gümrükçüoğlu emeği geçenlere teşekkür etti.  

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bayram Ali Tellioğlu
Bayram Ali Tellioğlu - 8 yıl Önce

Allah bu hizmetlerin yapılmasına maddi ve manevi yardımı olan herkesten razı olsun.
İnşallah her ilçeye en az bu kadar bir kurs nasip olur.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24