BABA BENİ BAKAN YAPSANA

 28 Ağustos 2015 Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı;


“ Bizim kurucu değerlerimizde lüks ve şatafat yoktur.  Eşini, dostunu, akrabasını, koltuklara dolduranların aramızda yeri olmadı olmayacak”  diye mesaj veriyordu çiçeği burnunda Genel Başkan.


Bu sözleri duyunca alacaklı birisinin, borçlu kişiyi görünce sokak değiştirmesi gibi bende kanalı değiştirdim.


Bizim cenah, CHP li Ataşehir Belediye Başkanı  Battal İLGEZDİ’nin eşi Gamze İLGEZDİ’nin CHP den milletvikili adayı olmasını tartışırken birde ne görelim, Sayın Cumhurbaşkanının damadı  sayın Berat ALBAYRAK’ta  milletvekili adayı gösterilmiş. 


Ne diyelim  SEÇİLMEME  şansları olmadığına göre bize oy vermek düşer!


7 Haziran seçimleriyle verilen 5 aylık reklam arasından sonra,” tek başına iş başına “,” haydi bismillah “dedi yeniden millet.


64.hükümet bakanlar listesi açıklanırken bütün kulisler ters köşe olmuş bizim DAMAT , Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı olmuştu. E! Hayırlı olsun.

Sayın ALBAYRAK’ın  yeterliliğini elbette biz bilmezuk beyyukler bilur. 


Ancak 26 bakanlık arasında en zor bakanlık olan Enerji  ve Tabi Kaynaklar koltuğuna  37 yaşında oturmak  sayın ALBAYRAK adına bence çok erken!

İki soruyla bitiriyorum;


1.       Bu koltuk layık görülürken ehliyet ve liyakat mı, yoksa birinci derece akrabalık ilişkisi mi ağır basmıştır?


2.       Allah beterinden korusun. Ermenek ‘te 18 ölü,  Soma’da 301 ölü, tüm ülkenin karanlığa gömülüğü sistem çökmesi  v.b  olaylarla karşılaştığımızda milletin torbasını nasıl büzeceğiz?


Enerji de Jeopolitik risklerin arttığı bu dönemde bence bu tercih, hem DAMAT için hem de BABA  için Baldıran Zehiri  içmektir.


2023 Cumhuriyetin 100.yılına emin adımlarla yürüken, "Bunlar sürekli olan şeyler, bu işin fıtratında bu var" demekle  geçiştirilecek  dönem değildir.


 Benden yazması!


Saygılarımla

YORUM EKLE
YORUMLAR
Memleketli
Memleketli - 8 yıl Önce

Yılmaz bey, yazınız süper olmuş. Birde şöyle bir mesele var. ilk icraat olarak elektrik zammını onayladı. Ve Bu yılki karlı havalarda kendi memleketi Dernekpazarı'nda elektrik kesintileri milleti bıktırdı. Hani hizmet. Zam yaparak hizmetmi oluyor.

banner81

banner22

banner21

banner24