Oktay Saral’dan CHP’li Tezcan'a yumruk

Ak Parti İstanbul Milletvekili olan Of Eski Belediye Başkanı Oktay Saral, TBMM’de CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’a yumruk attı.

Oktay Saral’dan CHP’li Tezcan'a yumruk

Gergin gündem TBMM'yi ringe çevirdi. İktidar-muhalefet kavgasına dün bir yenisi daha eklendi. Ak Partili Oktay Saral, CHP’li Bülent Tezcan’a yumruk attı.

 

TBMM’de dünkü birleşimde, BDP'nin Seçim Yasası'yla ilgili araştırma önergesinin görüşmelerinde söz alan CHP'li Tanju Özcan, Başbakan'ın oğlu Bilal Erdoğan hakkında gözaltı kararı olduğunu öne sürünce sinirler gerildi. AK Partili Bülent Turan, "Böyle bir karar yok. Gözaltı kararını ispat etmeyen şerefsizdir" dedi.

 

CHP'Lİ TEZCAN'A 3 GÜNLÜK RAPOR

Tartışmaya AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral’ın da katılımıylaMeclis karıştı. Salonun diğer ucundan koşarak muhalefet sıralarına gelen Saral'ın yumrukları CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bolu Milletvekili  Bülent Tezcan'ı yaraladı. Olay sonrası Tezcan, hastaneye gitti. Tedavisinin ardından taburcu edilen Tezcan'a 3 günlük iş göremezlik raporu verildi.

 

SARAL CANLI YAYINA BAĞLANDI

Yaşanan olayın ardından Meclis Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral'ın yumruk atması sebebiyle iç tüzük gereği kınama cezası verilmesi gerektiğini söyledi. Saral, savunma yapmayacağı belirtildi. Oylamada Saral'a kınama cezası çıktı. AK Partili Oktay Saral ise olayla ilgili ilginç sözler söyledi.

 

"HİÇ KAVGA ETMEMİŞ BİR İNSANIM"

Star TV Ana Haber Bülteni'nde canlı yayına katılan Saral özetle şunları söyledi:

"Parlamentoya gelmeden önce çocukluğum da dahil hiçbir kavgaya karışmamış bir insanım. Bu hoş bir olay değildi. Zaten Meclis gereğini yaptı. Ben de yaptığımdan çok memnum olmadım ama insanı insan olma sıfatından çıkaran hakaretler, ithamlar var. İnsanın bir eşref saati oluyor ve duygularına yeni düşüyor.

Haber 7

YORUM EKLE
YORUMLAR
salih
salih - 10 yıl Önce

ayıp vallahi ayıp oflu olduğumdan sana oy verdiğimden utanç duyuyorum git binlerce şehidimizin kanını yere döken o pkk lılara saldır bişey yapacaksan kukla oldunuz gittiniz ayıpp

CEVDET AYDIN
CEVDET AYDIN - 10 yıl Önce

OKTAY kardeşimin lakabi MUHAMMET ALİ ama hiç iyi olmadi OKTAY KARDEŞ.

OFLU.
OFLU. - 10 yıl Önce

SAYIN MİLLETVEKİLİ OKTAY SARAL HİÇ YAKIŞMADI .BİZ OFLUYUZ......

gercek oflu
gercek oflu - 10 yıl Önce

oy eline saglik bir tane de benden caksaydin ya . ofa gelince o vurdugun eli öpecegim

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24