2 Puanlık Oyun..!

Şunu net olarak söylemek lazım; sahadaki herşey güzeldi. Goller, mücadele, centilmenlik. İlk devrenin tamamına yakınında Trabzonspor sahada yokken, Sivasspor Diabete’yle Trabzonspor’un sol tarafına yüklendi. Trabzonspor adına eksik olan neydi? Abdülkadir Ömür-Yusuf Yazıcı’nın katkısız-verimsiz-yetersiz oyunu diyebilirim. Bu ikiliye rağmen, Abdülkadir Parmak, öne direk oyunu ile takımı önde tutmaya çalıştı. Ekuban ve Enwekame’nin hem defansa yardım ettiler hem de ofansa katkı verdiler. Özellikle ikinci devre bu ikili, takımın kanat oyununda önemli rol oynadı. 


Sivasspor’un golüne kadar aslında Trabzonspor, kazansak mı kazanmasak mı modundaydı. Her iki takım beraberliğe oynuyordu havası vardı. Sivasspor’un golü sürpriz bir anda geldi. Asıl sürpriz gole golle cevap vermeleriydi. Takımın en iyisi Abdülkadir Parmak’ın doğru yerde doğru şutuyla Trabzonspor skoru eşitledi. Bundan sonra Sivasspor oyundan düştü, Trabzonspor üst üste pozisyonlar üretti. Oyunun kırılma anı Trabzonspor’un gole hemen cevap vermesi oldu. 



Trabzonspor, golü bulduktan sonra 3 puanı kaçırdı. Sivasspor, golü bulana kadar araştıran, geliştiren takımdı.


Trabzonspor’un zayıf tarafı orta sahası ve oyunu hemen farkettirecek yıldız oyuncu eksikliği. Bir de rakibin temposunu bozacak hamle oyuncusu eksikliği. Herşeye rağmen Trabzonspor, kadro zaafiyetine rağmen, son yarım saatiyle gelecek maçlar adına ‘ben varım’ diyor. 


Yani şu maç beraberlikle bitmemeliydi. Trabzonspor 2 puanlık oyunuyla 3 puanı  kaçırdı
YORUM EKLE

banner81

banner22

banner21

banner24